​

​

​Privacy: NL | EN   Disclaimer mail: NL | EN   Disclaimer site: NL | EN

​

DISCLAIMER WEBSITE

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

​

GEBRUIK VAN DE WEBSITE WWW.TRANSPORTINNOOD.NL

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Transport in Nood B.V. zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Transport in Nood B.V. garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Transport in Nood B.V. wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

​

INFORMATIE VAN DERDEN, PRODUCTEN EN DIENSTEN

Op de website van Transport in Nood B.V. staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Transport in Nood B.V. niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

​

INFORMATIE GEBRUIKEN

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij Transport in Nood B.V. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Transport in Nood B.V. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

​

WIJZIGINGEN

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

​

TOEPASSELIJK RECHT

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van Transport in Nood B.V.

TRANSPORT IN NOOD

 

 

​

Fax: +31 (0) 20 708 95 36

E-mail: info@transportinnood.nl

Website: www.transportinnood.nl

​

KvK 34318509

BTW NL8201.31.854.B01

MEER INFORMATIE

“Voor als u meer informatie wilt over onze diensten en mogelijkheden”

​

Algemeen: 

Tacho-analyse:

Minimumloon:

​

>> Voor meer informatie

+31 (0)85 0719 600

+31 (0)85 0719 633

+31 (0)85 0719 644

24 UURS SERVICE

"Voor wanneer uw wagen stilstaat

en niet verder kan of mag"

​

+31 (0)6 430 638 66

b.g.g. +351 925 978 436

​

​

​

​

© 2018 Transport in Nood  - Privacy