Nieuwsbrief juli 2013
Transport in Nood
Oplichting in BelgiŽ
Onlangs werd een fruithandelaar met een eigen wagen in BelgiŽ beboet omdat zijn tachograaf niet gekeurd zou zijn. De eigenaar, die zelf achter het stuur zat, was stom verbaast want hij heeft altijd alles netjes voor elkaar. De agent wilde van niets weten en gaf een boete van 2400,-.

Omdat de fruithandelaar zeker wist dat de tachograaf wel was gekeurd, gaf hij bij de agent aan dat hij in beroep wilde gaan tegen de boete. "Dat moet u dan maar doen" zij de agent onvermurwbaar.
Nogmaals: "inning" en "consignatie"
Niet lang daarna wendde de fruithandelaar zich tot Transport in Nood. Hij vertelde ons het voorval en gaf aan in beroep te willen gaan tegen deze boete. Inmiddels had hij bij het RDW het keuringsbewijs opgevraagd. Wij vroegen hem daarop om een kopie van de boetebon. Wat bleek? De agent het "inning" aangevinkt. "Inning" betekent dat de geverbaliseerde schuld bekent en afziet van elke bezwaarmogelijkheid. De agent dat eigenlijk "consignatie" had moeten aankruisen op verzoek van de fruithandelaar. De betreffende agent heeft dus onterecht beboet en de fruithandelaar zijn recht afgenomen, wij noemen dit oplichting!
Transport in Nood: Altijd bereikbaar
Voorkom dat u wordt opgelicht in het buitenland. Bel met onze 24-uurlijn op het moment dat u het niet vertrouwd en teken nooit zomaar iets. Transport in Nood is letterlijk 24 uur per dag bereikbaar. Nadat we voor u gesproken hebben met de agent kunnen we eventueel ook de boete voor u betalen. Met ons netwerk van 3800 taxicentrales kunnen we doorgaans binnen 1 uur met (veel) contant geld op locatie zijn.

Leden van Transport in Nood kunnen gebruik maken van onze betaalpas, hiermee kunnen boetes zelfs binnen 10 minuten worden betaald. Neem vandaag contact contact met ons op meer meer informatie. >> Meer info
Nieuw bij Transport in Nood: Vrachtuitwisseling
Nieuw bij Transport in Nood: online vrachtuitwisseling. Dit platform is in 1996 opgericht en inmiddels een belangrijke speler in Europa als het gaat om online vrachtuitwisseling. Met name in Spanje, Portugal en Frankrijk zijn we veel sterker vertegenwoordigd dan de concurrentie. Het online platform is zeer effectief voor het zoeken of aanbieden van vrachten of laadruimte. Het platform geeft automatisch de meest relevante resultaten weer, dit bespaart u veel tijd. >> Meer info  

AFMELDEN