Nieuwsbrief oktober 2013
Transport in Nood
Transport in Nood, niet alleen voor boetes

Transport in Nood betaalt boetes in heel Europa door het geld contant op locatie te laten brengen door ons netwerk van ruim 3800 taxibedrijven, die gemiddeld binnen 1 uur ter plaatse kunnen zijn.

Leden van Transport in Nood hebben onze betaalkaart waarmee het boetebedrag snel en veilig binnen 10 minuten betaald kan worden. Hoewel we ons netwerk en systeem hebben opgezet om boetes te betalen, worden wij in de praktijk vaak voor andere zaken ingeschakeld.

Voorkom diefstal van diesel

De afgelopen maanden hebben wij tientallen keren geld op locatie gebracht, of geld gestort op onze betaalkaart, nadat er diesel was gestolen.

Wij raden aan om nooit te rusten bij het tankstation waar u zojuist heeft getankt. Door de hoge dieselprijs en de wetenschap dat de tank vol is, bent u een gewild doetwit voor dieseldieven. Met veel tankpassen kan slechts 1 x per 48 uur worden getankt, dus opnieuw tanken kan dan niet. Transport in Nood kan de 2e tankbeurt voor u betalen, maar voorkomen is natuurlijk beter van genezen!

Transport in Nood: Alles bij de hand
Vaak zien wij nog de transporteurs niet het juiste Patronaal Attest gebreuken, of soms zelfs gewoon een eigen opzet hebben gemaakt. Omdat de grootste onzinboetes, met name in Frankrijk, vaak met het Patronaal Attest te maken hebben, hebben wij het juiste document gepubliceerd op onze website.

Op deze pagina vindt u ook een aantal andere documenten die zeer handig zijn voor onderweg, bijvoorbeeld onze "Tips bij aanhouding". Hoewel wij vaak te horen krijgen dat deze tips allemaal "open deuren" zijn, weten wij van onze 24-uurs-service dat veel chauffeurs hier nog wat van kunnen leren. Nieuwe goede tips zijn meer dan welkom!
Nieuw bij Transport in Nood: Vrachtuitwisseling
Nieuw bij Transport in Nood: online vrachtuitwisseling. Dit platform is in 1996 opgericht en inmiddels een belangrijke speler in Europa als het gaat om online vrachtuitwisseling. Met name in Spanje, Portugal en Frankrijk zijn we veel sterker vertegenwoordigd dan de concurrentie. Het online platform is zeer effectief voor het zoeken of aanbieden van vrachten of laadruimte. Het platform geeft automatisch de meest relevante resultaten weer, dit bespaart u veel tijd. >> Meer info  

AFMELDEN